Despre noi

InfraWeb MSP este o companie nouă pe piața serviciilor BPO și ITO, diferențindu-se prin profesionalismul echipei și flexibilitatea față de nevoile clienților. Oferă servicii de call center, de intrare și de ieșire, adaptate obiectivelor fiecărui client.

Misiune

Misiunea noastra este de a contribui eficient la comunicarea intre companii si clientii acestora, prin serviciile de inalta calitate pe care le oferim, si toate acestea la preturi accesibile si pliate pe nevoile fiecarui client.

Viziune

Creearea de solutii avantajoase in privinta dezvoltarii serviciilor de telecomunicatii este punctul nostru de pornire pe care il promovam si pe care il sporim in randul clientilor nostri. Deoarece relatia dintre companie si client este importanta atat pentru noi, cat si pentru dumneavoastra, ajutam si venim in sprijin cu servicii care se pot plia pe fiecare segment si industrie pe care o detineti.

Valori

Valorile noastre se pot transpune intr-una singura, iar aceea este echipa in sine.

Afirmam acest lucru, deoarece transparenta, munca in echipa, programul de lucru, mediul, simplitatea si posibilitatea de adapatre rapida sunt trasaturile noastre.

Toate acestea contribuie la finalizarea misiunii noastre, dar si cele care ne pun mereu in competitie cu propriile noastre puteri pentru a ne proiecta tot mai multe reusite.

De ce sa ne alegi pe noi?

Pentru ca gandim ca tine, strategic, smart si mereu cu un pas inaintea tuturor. Serviciile și intreaga echipa sunt cele care fac posibila relatia dumneavoastra cu clientul, relatie pe care doriti sa o imbunatatiti si mentine la cote inalte.

Protofoliul nostru de clienti se bucura de companii care au mai departe in lista proprie, mii de clienti si pe care am reusit sa le oferim o relatie buna atat la nivel de companie-client, cat si client-companie.

 

Contacteza-ne

Completați formularul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj. Echipa noastră va fi fericită să vă ajute.

    Permiteți-ne să vă ajutăm să vă stimulați activitatea azi

    Trimiteți un mesaj și echipa noastră va reveni rapid.