Despre noi

InfraWeb MSP – suntem o companie noua pe piata serviciilor BPO si ITO, diferentindu-ne prin profesionalismul echipei si flexibilitatea fata de nevoile clientilor nostri. Oferim servicii de call center, apeluri de intrare și de iesire, adaptate obiectivelor fiecarui client.

Misiune

Misiunea noastra este de a contribui eficient la comunicarea intre companii si clientii acestora, prin serviciile de inalta calitate pe care le oferim, toate acestea avand preturi accesibile si pliate pe nevoile fiecarui client.

Viziune

Ne dorim sa aducem solutii avantajoase in privinta dezvoltarii serviciilor de telecomunicatii, fiind si punctul nostru de pornire pe care il promovam si pe care il sporim in randul clientilor nostri. Deoarece relatia dintre companie si client este importanta atat pentru noi, cat si pentru dumneavoastra, ajutam si venim in sprijin cu servicii care se pot plia pe fiecare segment si industrie pe care o detineti.

Valori

Promptitudine, eficienta, calitate, autodepasire, sunt printre putinele valori pe care le consideram esentiale pentru buna functionare a echipei noastre si a companiilor clientilor nostri. Ne dorim sa impartasim aceleasi valori si sa ne dezvoltam reciproc.

De ce sa ne alegi pe noi?

Pentru ca noi gandim ca tine, strategic, smart si mereu cu un pas inaintea tuturor. Serviciile și intreaga echipa pe care am format-o sunt cele mai importante puncte care ne diferentiaza si care ne permit sa va oferim cea mai buna experienta.

Portofoliul nostru de clienti se bucura de companii mari, care au mai departe in lista proprie mii de clienti, carora am reusit sa le oferim o relatie buna atat la nivel de companie-client, cat si client-companie. Pe langa acestea, sprijinim si micile afaceri, dar care au un imens potential si in care credem. 

 

Contacteza-ne

Completați formularul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj. Echipa noastră va fi fericită să vă ajute.

Form is deprecated, please cotact the webmaster to upgrade this form.

Permiteți-ne să vă ajutăm să vă stimulați activitatea azi

Trimiteți un mesaj și echipa noastră va reveni rapid.